Sunday 18 March 2018

REVOX AT KUYRUĞU ŞAMPUANI




Yazıma başlamadan önce Revox at kuyruğu şampuanının vaadlerine bir göz atalım ;)

Saç dökülmelerine neden olan etkenler sebebi ile saç köklerine yeterli oksijen ve besinlerin ulaşmasına engel olan dahili ve harici radikallerin olumsuz etkilerini içeriğinde bulunan ve tümüyle bitkisel olan Horse Tail Complex ile engeller.
Saç derisi ve saç foliküllerinin yeterli oksijen ile besin eksikliklerinin giderilmesini sağlar.
Anti irritasyon özelliği sayesinde saçlı derideki olası kaşıntı, pullanma ve kuruluğu %100’e kadar engeller.
Saçlı deriyi ve saçları temizler, arındırır. İhtiyacı olan bakımı sağlar.
Anti-Flamatuar bileşeni sayesinde yatıştırır.
Terapötik nemlendirme sağlar.
İçeriğinde bulunan ve organik bezelyeden kazanılan bir aktif olan Pisum Sativum Sprout Extract sayesinde yeni saç büyümesini başlatmak için gerekli olan spesifik sinyal moleküllerinin gönderilmesine yardımcı olur.
Celyamin sayesinde ise yıpranmış saçlardaki saç keratinini onarır. Saçların nemini optimize eder. Saç boyamalarında oluşan keratin çözülmelerine karşı saçları korur.



Peki benim bu şampuanla olan tecrübem nedir: 

Öncelikle saçı güzel temizliyor arındırıyor ve saçlarımı yıkadıktan sonra güzel bir dolgunluk veriyor bu konuda bir sözüm yok yalnız saçlarımı çok kuruttu ki bu benim asla istemediğim bir durum . Özellikle saçını boyayan bayanlar zaten kuruluk yaşar ve bu durumu tersine çevirmek ister. Benim saçlarımda uzama problemi yaşamadığım için belki sağlıklı ve daha nemli bir etki elde edebileceğimi ummuştum ama maalesef öyle olmadı. Belki saçları çok yağlanma özeliğine sahip ve ince telli kişiler bu şampuandan memnun kalabilirler. 
#bybngilemersinde
 photo http---signatures.mylivesignature.com-54494-42-E7A91D706FA254AA1C0EA2829900B9B7_zpsflz9sdli.png

No comments:

Post a Comment